ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Νοσηλευτικό Προσωπικό

Η παροχή υψηλού επιπέδου νοσηλευτικών υπηρεσιών συμβάλλει σημαντικά όχι μόνο στη θεραπεία του περιθαλπόμενου, αλλά υποστηρίζει ψυχολογικά τον ίδιο και βελτιώνει αισθητά την ποιότητα ζωής τους.

Το άριστα καταρτισμένο, έμπειρο, και εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας μας παρέχει άψογη νοσηλεία παρέχοντας την δυνατότητα στους ηλικιωμένους για καθημερινή λήψη αρτηριακής πίεσης, καρδιογραφήματος, τεστ σακχάρου, ειδική φροντίδα στους κλινήρης (κατακλύσεις), αλλαγή καθετήρων, Levin, ορούς και αιμοληψία.

Ιατρικό Προσωπικό

Κάθε ηλικιωμένος είναι ένας ευαίσθητος οργανισμός, ο οποίος χρήζει στενής ιατρικής παρακολούθησης και που πολύ συχνά, επιβάλλεται να έχει ένα συγκεκριμένο μοντέλο ζωής.

Στη Μ.Φ.Η. «ΑΥΡΑ-ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ» κάθε περιθαλπόμενος αποτελεί μια ξεχωριστή οντότητα. Ως τέτοια λοιπόν, συντάσσεται ένα πλήρες ιατρικό ιστορικό, προκειμένου το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό της μονάδας μας, να υποδείξει τους τρόπους με τους οποίους θα αντιμετωπιστεί κάθε περιθαλπόμενος.

Γι αυτό και στη Μ.Φ.Η. «ΑΥΡΑΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ» υπάρχουν συνεργαζόμενοι γιατροί όλων των ειδικοτήτων:
– Παθολόγος
– Διαβητολόγος
– Αιματολόγος
– Ορθοπεδικός
– Νευρολόγος
– Καρδιολόγος

– Φυσικοθεραπευτής

Έτσι λοιπόν κάθε περιθαλπόμενος παρακολουθείται καθημερινά από εξειδικευμένους γιατρούς της μονάδας έτσι ώστε να διασφαλίζεται η σταθερή κατάσταση της υγείας του, αλλά και να αντιμετωπίζεται οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό ανακύψει.

Επιστημονικός Υπεύθυνος της Μ.Φ.Η. «ΑΥΡΑΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ» είναι ο κ. Γκρούτσης Θεόδωρος Παθολόγος – Διαβητολόγος, τ. Διευθυντής της Β’ Παθολογικής κλινικής του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου.

Διαβάστε το άρθρο του κ. Γκρούτση για το διαβήτη εδώ.

Υπεύθυνος για θέματα αντιμετώπισης της Νόσου Αλτσχαιμερ είναι ο Δρ. Βαγενάς Βασίλης, Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής της Ελληνικής Εταιρείας Αλτσχαίμερ και Διευθυντής της Νευρολογικής Κλινικής Γ.Ο.Ν.Κ «Άγιοι Ανάργυροι».